Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný pstruh s rebarborou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rebarboru nakrájíme na tenké plátky, posypeme cukrem a necháme "vypotit". 2) Filety ze pstruha potřeme olivovým olejem, pokapeme limetkovou šťávou a na každý dáme plátek šunky. Zarolujeme a zpevníme párátkem. 3) Rebarboru přendáme do rendlíku, zakápneme zbytkem limetkové šťávy, přidáme nakrájený fenykl a krátce povaříme. Necháme vychladit. 4) Filety ze pstruha grilujeme. 5) Na talíř dáme rebarboru, trochu nastrouhané bílé ředkve a na to pstruha a fenyklovou nať.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!