Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný srnčí hřbet v pórku

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Srnčí hřbet nakrájíme na 6 dílů a blanšírujeme je v osolené vodě a poté zprudka zchladíme ve studené vodě. Osolíme, opepříme, ke každému kousku přiložíme větvičku rozmarýnu. 2) Pórek rozkrojíme podélně a rozebereme ho na jednotlivé plátky - těmi pak obalíme maso i s rozmarýnem. Svážeme kuchyňským provázkem. 3) Grilujeme 4 minuty z každé strany (teplota grilu by neměla být vyšší než 60 °C).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |5. listopadu 2014
Srnčí hřbet je snad to nejlepší co na srnci je – nejlepší je péct ho vcelku, nebo na medailonky, připravují se z něho teriny a paštiky. Ale hůř se schání. Odpovědět
objev |4. listopadu 2014
Místo pórku můžeme využít i například dýňové pyré, houby, zelí, brusinky, jablka, hrušky, švestky, kdoule, meruňky, rybíz ... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!