Staňte se našimi fanoušky na:

Hubník z čerstvých hub

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby očistíme, nakrájíme a v osolené vodě povaříme asi 1/4 hodiny. Nebo použijeme takto upravené houby z mrazničky, jak to dělám já. Přidáme žloutky, rohlíky nakrájené na kostičky utřený česnek, sůl, koření a zalijeme mlékem, aby bylo těsto trochu řidší. Z bílků ušleháme sníh, který opatrně vmícháme do směsi, vlijeme do formy, kterou vymažeme a vysypeme a pečeme při 200 stupních asi 30-60 minut, podle výšky hmoty. Při slavnostnějším podávání, nebo pro masožravce přidávám kousek uzeného na kostičky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |17. září 2013
místo rohlíků můžeme dát strouhanku a trochu víc mléka Odpovědět
aron|19. září 2013
už utíkám na houby, hned po práci Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!