Staňte se našimi fanoušky na:

Husa na divoko

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z husy stáhneme kůži i se sádlem.Maso osolíme, protáhneme slaninou a dusíme na kořenové zelenině nakrájené na nudličky. Přidáme asi 5 zrnek nového koření, zrovna tolik pepře, tymián, bobkový list a 5 zrnek jalovce. Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku, zaprášíme moukou, povaříme a podle chuti osolíme. Pak ji přecedíme a zjemníme smetanou.Povaříme je i s porcemi husy. Podáváme s bramborovými nebo houskovými knedlíky a brusinkovým kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Jindriska8 |30. prosince 2013
To bude dobrota! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!