Staňte se našimi fanoušky na:

Husí roláda s kaštanovou nádivkou

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Toastový chléb rozprostřeme na kuchyňské lince a necháme ho přes noc vyschnout. Poté chléb nakrájíme na kostičky a smícháme s nasekanou cibulí a petrželkou, zalijeme mlékem, žloutky a vmícháme kaštanové pyré. Z bílků vyšleháme sníh a opatrně ho vmícháme do kaštanové směsi. Husu vykostíme a rozprostřeme ji kůží dolů na alobal potřený sádlem. Osolíme a opepříme ji. Husu poklademe anglickou slaninou a dáme na ni i kaštanovou směs. Zabalíme do alobalu a převážeme provázkem. Pečeme 30 minut na 200 °C a poté hodinu a půl při teplotě 160 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!