Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelín burger

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Listy salátu důkladně omyjeme a oddělíme z nich tvrdé části (hamburger pak bude lépe držet pohromadě). 2) Bulku rozřízneme a položíme na gril a chvilku zevnitř grilujeme dokřupava. Spodní část potřeme kečupem nebo libovolnou omáčkou. 3) Z masa vytvoříme karbanátek (uvnitř uděláme důlek, aby se dobře propekl), osolíme, opepříme a grilujeme asi 4 minuty z každé strany. Po prvním otočení dáme na maso hermelín nakrájený na plátky, aby se trochu rozpustil. 4) Slaninu opečeme dokřupava na pánvi a na oleji opečeme i cibuli. 5) A nyní už jen skládáme - na spodní potřenou část bulky dáme maso, salát, slaninu a cibuli. Potřeme majonézou a přiklopíme druhou částí bulky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Nebo můžeme hermelín nakrájen ta tenčí kolečka a obalit v trojobal. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!