Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínová pomazánka 1

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Hermelín pokojové teploty zbavíme kůrky a nakrájíme ho na kostičky. 2) Nivu nadrobíme a spolu s máslem vmícháme do hermelínu. Pořádně promícháme. 3) Cibuli nakrájíme na jemno a spolu s paprikou vmícháme k hermelínu. 4) Přidáme pivo, sůl, pepř a necháme vychladit. 5) Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
Já to mám radši bez kůrek Odpovědět
Annett |25. řijna 2014
výborná pomazánka, kůrky neloupu, krásjím taktéž do pomazánky Odpovědět
objev |7. řijna 2014
Kůrky používám např. do zapečených těstovin. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!