Staňte se našimi fanoušky na:

Hermelínová pomazánka se sardelovou pastou

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelín dobře rozšleháme v mixéru s pivem a máslem. Do pomazánky přidáme hořčici, papriku, sardelovou pastu a nadrobno nakrájenou cibuli. Pomazánku dobře promícháme a mažeme ji na tmavý chléb. Mažeme ji přizdobit rajčete nebo sterilovanou kapií.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |19. řijna 2013
uloženo Odpovědět
Michele |19. řijna 2013
určitě moc dobré! Odpovědět
Michele |19. řijna 2013
zajímavé Odpovědět
Jana 9|28. ledna 2014
vyzkouším,vypadá výborně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!