Staňte se našimi fanoušky na:

Hlávkové zelí s jíškou

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlávkové zelí očistíme a drobně nakrouháme, zalijeme vřelou vodou, přidáme trochu tuku, cibuli, kmín a uvaříme bez pokličky. Cibuli nakrájíme a podusíme na tuku, přidáme mouku, mírně ji opražíme a zředíme studenou vodou a vývarem ze zelí a za stálého míchání ji povaříme, zamícháme ji do zelí a upravíme podle chuti. Bílé zelí podáváme k vepřovému pečenému masu, k uzenému masu, ke kachně nebo k huse.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanka007 |10. července 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!