Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový řízek krkonošský

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme klasickým způsobem bramborákové těsto, nastrouháme brambory, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř, kmín, česnek, polohrubou mouku a utvoříme těsto. Nakrájíme z vepřové kýty řízky, naklepeme, osolíme a opepříme.Opečeme je na tuku.Na pánev na rozpálený olej dáme naběračku bramborového těsta, na ni vložíme opečený plátek masa a znovu přikryjeme druhou částí těsta. Opečeme z obou stran dozlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!