Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí s fazolkami

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso rozkrájejte na špalíčky, posolte a obalte v paprice. V kastrolu rozehřejte lžíci sádla a zpěňte na něm cibuli. Přidejte maso a duste do poloměkka. V pánvi rozpusťte druhou lžíci sádla a poduste fazolky. Když fazolky změknou, přendejte je do zapékací mísy, přidejte maso, přilijte smetanu a zapečte v troubě. Podávejte s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!