Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí plátky dušené na brusinkách

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kančí plátky na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osmahneme na pánvi.Pak dáme dusit do malého množství šťávy, kterou připravíme tak, že zředíme jedna ku jedné kompotovou šťávu i s brusinkami s vodou.Trošku přisolíme.Když je maso měkké, vyjmeme je ze šťávy, kterou dochutíme citronovou šťávou, zahustíme hladkou moukou, kterou rozkvedláme v přiměřeném množství vody.Povaříme, vložíme maso a necháme prohřát. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!