Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na hořčici ve slaninovém kabátku

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso z králíka potřeme hořčicí, osolíme, posypeme tymiánem, zabalíme do slaniny a sepneme párátky.Na pekáčku zalijeme máslem, posypeme nastrouhanou citronovou kůrou, podlijeme vínem a pečeme doměkka. Při pečení podléváme vypečenou šťávou. Měkké maso vyndáme, odstraníme slaninu, vykostíme a nakrájíme, uložíme v teple a dokončíme omáčku.Do smetany zamícháme mouku, vlijeme do šťávy, povaříme, osolíme a opepříme. Na talíř narovnáme plátky slaniny, plátky masa a přelijeme omáčkou. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!