Staňte se našimi fanoušky na:

Moravský divoký šíp

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na malé kousky, lehce naklepeme, osolíme (játra nesolit), opepříme a střídavě napichujeme na jehlu s anglickou, bobkovým listem a cibulí. Pečeme v troubě na másle. Do šťávy přidáme nasekanou šalotku, víno a povaříme. Omáčkou přeléváme maso. Podáváme s pečeným nebo smaženým bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
fionka |9. dubna 2013
zajímavé Odpovědět
mila|8. května 2013
vypadá to zajímavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!