Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní vepřové maso s ovocem

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na medajlónky, naklepeme, osolíme, opepříme. Smícháme omáčky a zalijeme maso. Necháme 1 - 2 dny v ledničce odležet. Na rozehřátém tuku opečeme medajlónky z obou stran. Je-li maso tužší, podlijeme horkou vodou a udusíme do měkka. Podáváme proložené kompotovaným ovocem - nejlepší je směs ananasu a mandarinek (můžeme použít i broskve, popř dýni). Takto proložené maso můžeme navršit do pyramidy. Podáváme s bramborovou kaší nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. listopadu 2013
uloženo! Odpovědět
pes |18. září 2013
dal bych si Odpovědět
b* |18. září 2013
like Odpovědět
milmach |18. září 2013
chutné Odpovědět
jobovab |16. září 2013
dobré Odpovědět
allys89 |15. září 2013
super recept ;) Odpovědět
E- |15. září 2013
zkusím Odpovědět
pes |15. září 2013
snad recept vyzkouším Odpovědět
pes |15. září 2013
uloženo mám Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
je to zase něco jiného, uděláme zase Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!