Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní hovězí s Moravankou

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji orestujeme slaninu a cibuli nakrájené na kostičky. Pak přidáme maso nakrájené rovněž na kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opeříme a chvíli restujeme. Pak podlijeme vroucí vodou, v které jsme rozmíchali bujony, přidáme hořčici, worcester, kapie nakrájené na proužky a obě Moravanky i s nálevem (okurky nakrájíme na kolečka,cibulky na půlky, feferonku můžeme vyndat nebo jí také nakrájet na nudličky). Dusíme doměkka a nakonec trochu zahustíme. Podáváme s rýží nebo s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |8. května 2013
zkusím Odpovědět
šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!