Staňte se našimi fanoušky na:

Plzeňské pivní záclonky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hovězí plátky zbavíme okrajových blan,naklepeme doširoka a osolíme a opepříme po obou stranách.Na sádle podusíme na plátky nakrájené žampióny,zalijeme je rozmíchanými,špetičkou soli a spetičkou pepře opepřenými vejci a necháme dotuha srazit.Na hovězí plátek položíme na tenké plátky nakrájenou slaninu,natu dáme blíže k nám porci míchaných vajec se žampióny a do středu této náplně položíme půl nožičky párku.Plátek přeložíme,sklepneme a upevníme párátky.Na sádle osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli,vložíme na ní naplněné plátky masa a opečeme po obou stranách asi 6 minut.Vše přendáme do papińáku,zalijeme teplou vodou a přidáme masox,pivo,hladkou mouku rozmíchanou ve studené vodě,přiklopíme necháme dělat asi 50 minut.Měkké závitky vyjmeme,odstraníme párátka a omáčku nqa ně přecedíme pře hustý cedník.Zjemníme 1 lžičkou másla,dochutíme podle potřeby solí a krátce prohřejeme. Přílohy,brambory,hranolky,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!