Staňte se našimi fanoušky na:

smažený pivní sýr

Autor receptu: gwendy (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pivní sýr nakrájíme na plátky asi centimetr tlusté a obalíme je v těstíčku, které připravíme rozšleháním vejce, mléka, mouky a soli. Osmažíme na rozehřátém oleji a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
Super recept, ráda vyzkouším :) 1* Odpovědět
petra.konfrstova |16. května 2013
to bude chutnat manželovi:-))) Odpovědět
Semyaza |16. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Vlasta78 |16. května 2013
rychlé,dobré Odpovědět
laetti |16. května 2013
to manžel ocení :-) Odpovědět
Barficka |16. května 2013
rychlovka, super :o) Odpovědět
water |16. května 2013
zajímavé :-) Odpovědět
sari |16. května 2013
zajímavé Odpovědět
Sofii |15. května 2013
To by mě nenapadlo, smažit pivní sýr.... nevytéká to moc z těstíčka při smažení? Odpovědět
mamina1985 |15. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!