Staňte se našimi fanoušky na:

Hlívový salát s mungem

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • rostlinný olej
  • bazalka
  • kmín
  • majoránka
  • mletý bílý pepř
  • sušená petrželka
  • naklíčené fazole mungo
  • hrst slaných arašídů
  • 7 cm kousek pórku
  • 1 balení hlívy ústřičné
  • 2 cibule

Pracovní postup:

Cibuli a pórek nakrájejte na tenké proužky, část pórku dejte do mísy a zbytek osmažte s cibulí. Přidejte nakrájenou hlívu a hrst arašídů, okořeňte a duste doměkka. V míse smíchejte s pórkem a mungem. Příloha: pečivo. Rada: Mungo jsou lepší naklíčené (je možné už naklíčené zakoupit) nebo namočit na 1-2 hodiny a pak vařit 30-45 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |19. září 2014
recept se mi líbí, ale prosím o sdělení - fazole mungo před použitím vždy namáčet až budou mít klíček, nebo je jinak upravujete? Odpovědět
Hana S |26. května 2014
můžeme. Odpovědět
Hana S |26. května 2014
i mungo Odpovědět
Hana S |26. května 2014
Hlívu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!