Staňte se našimi fanoušky na:

Holandský řízek.

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso umeleme na masovém strojku, smícháme se strouhaným sýrem, přidáme vejce, mléko, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou a necháme přes noc odležet. Druhý den obalíme v trojobalu - hladká mouka, vajíčko, strouhanka - a smažíme v horkém oleji. Podáváme s brambory nebo kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |17. dubna 2014
dělávám, dobré, 1* Odpovědět
Persefona |27. dubna 2013
Pěkně nazdobené Odpovědět
Rentiér1946 |24. dubna 2013
Holanďana mám rád :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!