Staňte se našimi fanoušky na:

Hornický guláš

Autor receptu: Kolla3 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso omyjte, osušte a nakrájejte na kostky. Cibuli a česnek oloupejte. Cibuli nakrájejte na větší kostičky, prolisovaný česnek utřete nožem se solí. V kastrolu na sádlem nechte zezlátnout cibuli. Přidejte maso a zprudka ho ze všech stran orestujte. Vmíchejte utřený česnek, rajský protlak a mletou papriku. Vše podlijte vodou, osolte, okořeňte a zvolna nechte dusit. Houby a papriku očistěte, rajčata poté, co je spaříte vařicí vodou, oloupejte. Vše spolu s klobásou nakrájejte na kousky. Lístečky šalvěje nasekejte. Když je maso v kastrolu měkké, přidejte k němu, houby, papriku, klobásu a šalvěj a doduste ho. Těsně před koncem vaření přidejte rajčata. Guláš dochuťte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |19. dubna 2015
mňam-n mňam-nó Odpovědět
sonizna |8. září 2014
Šalvěj se používá čím dál míň... Přitom - hodí se do nádivek, omáček, k těstovinám, dýni, masu a rybám Odpovědět
Januse |20. června 2013
vyzkoušeno výborné Odpovědět
teginkalb |6. června 2013
nojo gulášek :) Odpovědět
Januse |6. června 2013
vypadá úžasně ,mám hlad Odpovědět
Anna1960 |14. května 2013
dobrota Odpovědět
JanaB |17. února 2013
Dobrota. Odpovědět
jana.remkova.7 |17. února 2013
Já vidím guláš a mám hlad, asi si jdu vzít mandarinku..:-( .....:-)))) Odpovědět
Maruska Zavrelova 5|28. září 2018
Soudím Odpovědět
JarcaPralinka|29. listopadu 2013
hmm :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!