Staňte se našimi fanoušky na:

Houbová smaženka

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hřiby očistíme, nakrájíme na větší kusy a ve vodě asi 5 minut povaříme. Dáme na cedník a pod tekoucí vodou dobře propláchneme. Nakrájíme na menší kousky a na rozpuštěném másle osmažíme. Vejce rozšleháme se strouhankou, podle chuti přidáme drobně nakrájený libeček, sůl a koření. Nalijeme na osmažené houby a smažíme z obou dvou stran dorůžova. Podáváme s bramborem nebo na chlebu potřeném kremžskou hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!