Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí výpečky

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
148× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny na marinádu smícháme dohromady, přidáme maso nakrájené na kostky a necháme v chladnu do druhého dne odležet. Odležené maso dáme stejnoměrně do pekáčku, posypeme nakrájenou cibuli, zalijeme vodou, přikryjeme poklicí, dáme do předehřáté trouby na 180°C na spodní mřížku a pečeme doměkka. Během pečení několikrát promícháme. Pokud chceme mít více šťávy, tak nenecháváme úplně vodu vypařit a zahustíme kukuřičným škrobem a podle chuti dochutíme. Podáváme s bramborem,rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |2. února 2013
vypadjí hezky, taky zkusím Odpovědět
jola |21. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
liza |21. ledna 2013
dobrota Odpovědět
pavlinf |21. ledna 2013
hned bych si dala Odpovědět
mirisek|16. srpna 2015
Vyskousim Odpovědět
petr.helman.5|12. června 2014
Zkusím díky Odpovědět
vera.baierova.58|24. února 2014
uloženo Odpovědět
avlys|26. řijna 2013
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!