Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí vývar s kapáním

Autor receptu: Lucinka34 (82 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V první řadě si dáme vařit hovězí maso. Přidáme koření. Až bude maso měkké, vývar přes sítko ocedíme, maso buď nakrájíme na malé kousky do polévky, nebo použijeme jako přílohu k omáčce. Do vývaru přidáme nakrájenou zeleninu, popřípadě dolejeme vodu, podle toho kolik polévky potřebujeme. Necháme do změknutí zeleniny vařit, přidáme kapání, dle chuti můžeme dochutit a podáváme. Dobrou chuť! :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MarTina096 |17. listopadu 2013
ukládám :) 1++ Odpovědět
petrapo |13. listopadu 2013
uloženo! Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |12. listopadu 2013
nedávala bych masox ;) Odpovědět
Hanina |12. listopadu 2013
dobrá klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!