Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí závitky cibulí

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso rozkrájíme tak, ať máme 2 pláty, z obou dvou stran naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme hořčicí a na každý plát dáme 1/4 nakrájené cibule. Stočíme do závitku a dobře sepneme kovovými jehlami. Na pánev dáme máslo, rozpustíme a závitky na něm rychle z každé strany opečeme. Dáme do tlakového hrnce i s výpekem, přidáme zbytek nakrájené cibule, česnek nakrájený na plátky, koření China a zalijeme vývarem. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka - asi 30 minut, podle toho jaké máme maso. Maso vytáhneme, podle potřeby přidáme vývar a zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a krátce povaříme. Jehly z masa vytáhneme, závitky rozřežeme na polovinu a vložíme zpět do omáčky. Podáváme s bramborem nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
super Odpovědět
slava |18. března 2013
taky zkusím Odpovědět
miri3 |10. března 2013
vyzkouším Odpovědět
dajul |21. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Bábrle Inka |20. února 2013
může být dobré Odpovědět
zuzi |20. února 2013
v ypadá to dobře, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!