Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí dušené v mrkvi a kedlubnách

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Mrkev, kedlubny a pórek pokrájíme, cibuli nasekáme nadrobno. Ve větším kastrolu rozpálíme olej a cibuli na něm osmahneme, přidáme maso a ze všech stran opečeme. Do hrnce přidáme bobkový list a tymián, přimícháme rajský protlak, vše podlijeme vývarem a dusíme cca 50 minut. K měkkému masu přidáme mrkev a kedlubny, dusíme ještě 10 minut (zelenina má být měkká, ale nerozvařená). Na konec vmícháme pórek, povaříme a podáváme. Příloha - brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |15. července 2013
Paráda.. Odpovědět
jobovab |15. července 2013
chutné Odpovědět
cvrcek |14. července 2013
dobré Odpovědět
-1 |14. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!