Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš v chlebu

Autor receptu: edita.albrechtova (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
54× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle opečeme do zlatova na kostičky nakrájenou cibuli. Přisypeme nakrájené maso, osmahneme, přidáme protlak a mletou papriku, lehce zarestujeme. Maso zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř a kmín, pod poklicí zvolna dusíme. Když je maso měkké, guláš podle potřeby zahustíme chlebem, dochutíme majoránkou a česnekem. Krátce povaříme. Papriku i žampiony očistíme, nakrájíme a přidáme do guláše. Z kulatých chlebů uřízneme vršky, vydlabeme a plníme. Přeji dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Y |27. února 2014
super Odpovědět
Gabrielle |11. července 2013
V chlebu je dobrá i gulášová polévka :) Odpovědět
Lenny |16. června 2013
bomba Odpovědět
jitulka |13. června 2013
super Odpovědět
kote19 |2. června 2013
mňam Odpovědět
Lucinka |31. května 2013
Vypadá moc dobře :) Odpovědět
Mona22 |31. května 2013
zkusím :) Odpovědět
ehm |28. května 2013
vlastní fotečka by byla lepší Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
dobrota!!! Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
milujeme ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!