Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš na pivu

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí přední nebo kližku nakrájet na kostky. Na drobno pokrájenou cibuli osmahnout na tuku do zlatova, přidat maso a orestovat ze všech stran, zasypat paprikou, zamíchat, zaprášit moukou a krátce zapražit, podlít horkou vodou. Přidat sůl, rajský protlak, pepř, kmín, masox, utřený česnek, špetku majoránky, zalít pivem a dusit, dokud maso nezměkne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |6. června 2013
Januse: Jsem ráda, že chutnal :-) Odpovědět
Januse |6. června 2013
vyzkoušeno opravdu výborné Odpovědět
Katty148 |20. května 2013
Super, vypadá to úžasně :) ♥ Odpovědět
kattyr |27. dubna 2013
Mňami gulášek Odpovědět
Januse |23. dubna 2013
guláš s pivem jsem ještě nedělala takže o víkendu vyzkouším díky za recept a ukládám Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Guláše - to je moje oblíbené jídlo. Recept OK! Odpovědět
Janka D. |25. března 2013
skvelý Odpovědět
Jan |18. března 2013
Určitě brzy vyzkouším. Odpovědět
biglol |9. března 2013
skvělý guláš Odpovědět
veraknobloch|7. května 2013
Velice chutné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!