Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí kotlety smažené

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V horní části hřbetu nakrájíme 5 kotlet a dva dny je marinujeme v zeleninové marinádě.Těsně před smažením je naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.Rozpálíme tuk a maso na něm po obou stranách propečeme. Podáváme ihned po osmažení s bylinkovým, křenovým nebo pažitkovým máslem a s vařenými bramborami. Kotlety připravujeme jen z odleželého a kvalitního masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!