Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso na česneku podle pana Petra

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupemea nakrájíme nadrobno,usmažíme jí v papiňáku dozlatova.Přidáme pokrájené hovězí maso a pečeme,až se štáva z masa vydusí.Potom přidáme plnotučnou hořčici,lžičku soli a stroužky česneku.Zamícháme a zalijeme vodou,maso musí být zalitá ne celé.Papińák uzavřeme a dusíme asi 65 minut do změknutí masa.Potom přidáme tmavouinstatní jíšku. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!