Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí nudličky dušené v zelenině

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na 5 řízků a naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a na tuku opečeme po obou stranách. Opečené maso a očištěnou nastrouhanou zeleninu dáváme střídavě do kastrolu. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, přidáme koření a polijeme tukem ze smažení, přidáme vodu a zvolna dusíme do změknutí. Před podávání zahustíme zbytkem mouky a smetanou. Podáváme s bramborami, saláty, naloženou červenou řepou, apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |11. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
brenda |8. prosince 2012
zajímavé, určitě vyzkouším:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!