Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátek na pórku a žampiónech

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky,mírně naklepeme,osolíme,opepříme,okořeníme garam masala.Na sádle osmahneme anglickou slaninu,zpěníme cibuli,přidáme maso,osmahneme,podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme asi 30 minut.Maso vyndáme,rozmixujeme šťávu,poté přidáme žampióny,pórek na kolečka nakrájený,maso vrátíme zpět,ještě podusíme 10 minut.Maso znovu vyndáme a šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě,dochutíme a provaříme.Podáváme s hous.knedlíkem,rýží,bramborami jak kdo má rád.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |18. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!