Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky na houbách

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa nařízneme na okrajích, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej, plátky masa v něm opečeme a následně vložíme do tlakového hrnce. V oleji potom zpěníme nadrobnou nakrájenou cibuli, kterou přidáme k masu. Nakonec podlijeme vývarem a dusíme asi 45-60 minut. Měkké maso vyjmeme, do omáčky přidáme houby, dochutíme a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě nebo jíškou a necháme provařit. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, vložíme plátky masa a necháme ještě chvilku vařit. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |16. února 2014
super, 1+ Odpovědět
planeta |23. září 2013
také mám ráda houby a že jich letos bylo, díky za tip Odpovědět
pes |17. září 2013
to mám rád Odpovědět
roxana-zdena |3. září 2013
1+, dělám také mňam Odpovědět
Jindriska8 |1. září 2013
Vše s houbama milujeme! Odpovědět
Michele |26. srpna 2013
1+ 8. srdíčko :) Odpovědět
Michele |26. srpna 2013
Vypadá dobře! Odpovědět
q |23. srpna 2013
zítra udělám Odpovědět
Lenny |22. srpna 2013
ju dobrůtka Odpovědět
H-D |21. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!