Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pražská roláda

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z masa připravíme větší plát, rozklepeme, osolíme, opepříme. Na tuku orestujeme šunku nakrájenou na nudličky, stáhneme z ohně, přidáme rýži, hrášek, rozšlehaná vejce se solí, promícháme a směsí potřeme plát masa. Zatočíme, ovážeme nití a pečeme ze všech stran na osmažené cibulce. Dusíme doměkka. Roládu vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, provaříme a šťávu přecedíme. Podáváme s vařenými bramborami nebo dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!