Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí rostbíf

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuk na mase neřežeme na kostičky. Bylinky odrhneme a nasekáme. Maso osolíme a opepříme, pokapeme worcesterem a zasypeme bylinkami. Na pánev vlijeme olej a rozpálíme ji. Maso na rozpálené pánvi opečeme ze všech stran. Přeneseme je do pekáče a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při 130-140 °C 60 minut. Po upečení necháme maso chvilku odpočinout. Pak ho nakrájíme na tenké plátky a podáváme s pečenými rajčaty a rukolou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |16. června 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!