Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí roštěnky na pivě

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnky naklepeme a naložíme asi na 4 hodiny do oleje. Potom maso vytáhneme, každý plátek z boku nařízneme, aby se nezkroutil, osolíme a okořeníme. Na horkém sádle opečeme roštěnky z obou stran, potom je vyjmeme, uložíme do tepla a na sádle orestujeme najemno nakrájenou cibuli. Do osmažené cibule vrátíme plátky masa, podlijeme trochou piva smíchaného s vodou a do změknutí dusíme. Podle potřeby ještě podléváme pivem a roštěnky obracíme. Když je maso měkké, omáčku zahustíme hotovou tmavou jíškou. Hotové maso podáváme s dušenou rýží nebo smaženými hranolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |11. dubna 2013
je to dobré... Odpovědět
lucy3 |10. dubna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!