Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí stroganoff

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso a šunku nakrájíme na nudličky, česnek na tenké plátky. Maso osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Šalotky a okurky nakrájíme na nudličky, žampiony na čtvrtky. Pánev rozpálíme a orestujeme v ní žampiony se šalotkou a česnekem. Pak vše přemístíme z pánve na talíř. Pánev opět rozpálíme, vložíme do ní maso a opékáme ho. Přidáme protlak a orestujeme jej. Vrátíme k masu žampiony se šalotkou a česnekem, přidáme worcester, kapary, šunku a víno a vše prohřejeme. Osolíme, opepříme, odstavíme z ohně a vmícháme šlehačku a nasekanou petržel. Stroganoff podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
freya |11. ledna 2013
vyzkoušim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!