Staňte se našimi fanoušky na:

Hříbky a křemenáče dušené na víně

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné hříbky a křemenáče pokrájíme na plátky, osmažíme na rozpuštěném másle, osolíme a dusíme do poloměkka. Pak je zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vínem a přidáme kečup. Okořeníme pepřem a lehce zakápneme worcestrem, případně dosolíme a dusíme do měkka. Podáváme s dušenou rýži nebo pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Jan |29. dubna 2013
Houby miluji na všechny možné způsoby. Uložím a každopádně vyzkouším. Šárko, díky. :-))) Odpovědět
biglol |28. dubna 2013
už aby zase rostly :) Odpovědět
milasyp|30. dubna 2013
dobrý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!