Staňte se našimi fanoušky na:

Hříbky na roštu

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • zelená nasekaná petrželka
  • 3 lžíce ztuhlého másla
  • 8 větších hlaviček hřibů
  • 4 větší stroužky česneku

Pracovní postup:

Máslo rozehřejte, přidejte nahrubo nasekaný česnek, odstavte z ohně a nechte máslo aromatizovat. Klobouky hub vydatně pokapejte česnekovým máslem a opečte na rozpáleném roštu. Během rožnění houby osolte a průběžně pokapávejte aromatizovaným máslem. Na konec posypte petrželkou, příloha - brambory, opečená veka, bílé pečivo nebo chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |26. ledna 2014
hříbky miluji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!