Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušky plněné nivou

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklé máslo našleháme s nivou, lučinou a smetanou.Zralé hrušky rozpůlíme, vykrojíme jádřince a naplníme krémem.Ozdobíme lžičkou brusinkového džemu a ořechovým jádrem. Podáváme jako studený předkrm s banketkou nebo bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!