Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušky s čokoládovým krémem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky oloupeme, rozkrojíme na polovinu, vykrojíme jádřinec a na chvíli je dáme povařit do mírně oslazené vody. Až trochu změknou, vyjmeme je z vody a necháme zchladnout. Svaříme cukr se 2 lžícemi vody a mezitím smísíme kakao s máslem. Za stálého míchání vlijeme svařený cukr do tukového základu s kakaem a vznikne čokoládový krém. Hrušky dáme na talířek nebo poháru, jamku po jádřinci můžeme vyplnit marmeládou, přelijeme čokoládovou polevou, ozdobíme šlehačkou ( můžeme i zmrzlinou ) a posypeme mandlemi nebo ořechy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!