Staňte se našimi fanoušky na:

Italské rizoto s houbami a slaninou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm slaninu spolu s cibulí do zezlátnutí. Přidáme houby a smažíme dalších asi 5 minut, aby pustily šťávu. Přisypeme rýži a osmahneme za stálého míchání. Přidáme naběračku vývaru a mícháme, dokud se úplně nevsákne, pak přidáme další vývar a vše opakujeme, dokud se rýže neuvaří. Hotové rizoto osolíme, opepříme a vmícháme do něj asi 2 lžíce strouhaného parmazánu a 1 lžíci másla. Necháme 5 minut odpočinout a pak podáváme posypané zbývajícím parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zdendula|29. prosince 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!