Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečný absinth a ořechový salám

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

JABLEČNÝ ABSINTH Do hrníčku nalijeme jablečný džus, pak přilijeme horkou vodu a nakonec doplníme absinthem. Nápoj můžeme podle chuti přisladit a hrneček ozdobit přepůlenými plátky citronu. Můžeme přidat i svitek skořice. OŘECHOVÝ SALÁM Do kastrolu vložíme cukr, strouhané ořechy a mandle, skořici, citronovou kůru, nakrájenou čokoládu a kandované ovoce - zahřejeme, ale nevaříme! Do teplé směsi přidáme vejce a dál mícháme, dokud těsto nezvláční. Pak ho přendáme na pocukrovaný vál rozválíme na placku, zavineme do tvaru salámu, zabalíme do alobalu a necháme ztuhnout v chladu. Ztuhlý ořechový salám nakrájíme na plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!