Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečný koláč recept

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaná a odjadřincovaná jablka pokrájíme na kousky, přidáme skořici a vanilkový cukr a na mírném ohni dusíme do poloměkka. Podle potřeby přisladíme. Ve dvou decilitrech studeného mléka nebo směsi šťávy vy dušené z jablek a vody rozmícháme pudinkový prášek a za stálého míchání pomaličku vlijeme do jablkového kompotu. Mícháme do zhoustnutí. Směs s vodou je průhlednější a méně kalorická. Hmotu rozprostřeme stejnoměrně na korpus a ještě chvilku zapečeme. Můžeme posypat rozinkami nebo sekanými ořechy a pro dospělé pokropit trochou rumu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!