Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka v župánku

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka omyjeme a zbavíme jadřinců, Dutinu vyplníme marmeládou. Listové těsto vyválíme na plát cca jako malíček a rozkrájíme na čtverce, do kterých jablíčko zabalíme.Celé jablko potřeme máslem. Pečeme dozlatova a posypeme moučkovým cukrem. Nejlepší jsou jablíčka ještě za tepla!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |15. září 2013
uloženo! :-) Odpovědět
zdenka.r |5. července 2013
ukládám Odpovědět
jitulka |13. června 2013
mnam Odpovědět
sari |25. května 2013
ukládáme Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
vyzkouším, díky!!! Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
ještě jsem je nikdy nedělala, takže určitě vyzkouším Odpovědět
A |12. května 2013
dala bych si na okošt Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
chutka ;) Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, to je dobrota.. ;o) Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Sice je to taková kalorická bomba, ale jsou moc dobré :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!