Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka pečená s medem v alobalu

Autor receptu: Martin75 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Příprava: Jablka oloupeme, odstraníme jádřince, otvory naplníme opláchnutými rozinkami promíchanými s medem. Každé jablko postavíme na vymaštěný čtverec dvojitého alobalu, poklademe malými kousky másla, podlijeme lžičkou vody a alobal dobře uzavřeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sikinka16 |4. května 2013
vypadá to pěkně Odpovědět
kote19 |26. února 2013
mňam Odpovědět
kattyr |19. ledna 2013
mmm, delikatesa, doma se po nich jen zapráší :) Odpovědět
brenda |8. prosince 2012
také vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!