Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová zmrzlina s kysanou smetanou

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
155× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody očistíme, umyjeme a společně se smetanou rozmixujeme. Podle chuti přidáme cukr. Směs nalijeme do misky z umělé hmoty, přikryjeme víkem a dáme do mrazáku. Po hodině zmrzlinu prošleháme a dáme zpět mrazit. Tak to uděláme 2x - 3x. Pokud se nám udělají ve zmrzlině krystalky, tak tyčovým mixérem rozmixujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |1. ledna 2015
chválím Odpovědět
piškot |28. září 2014
dobrá Odpovědět
sonizna |24. září 2014
Jahody obsahují vitamin C (a to velmi bohatě), vápník, hořčík, fosfor, selen a přírodní barvivo. Odpovědět
slu |14. června 2014
vyzkouším Odpovědět
darma |9. června 2014
zkusím Odpovědět
Semyaza |5. března 2014
vyzkouším Odpovědět
lukas.piskor |1. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Teris19 |23. řijna 2013
pěkné Odpovědět
johny |5. září 2013
mnam Odpovědět
IVETULIATKO |31. srpna 2013
milujeme zmrzku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!