Staňte se našimi fanoušky na:

Jahody ve vlastní šťávě

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyzrálé i měkké jahody dobře opláchneme,otrháme stopky i lístky,dáme do mísy, přisypeme cukr a vidličkou rozmačkáme. Plníme do menších skleniček , upevníme víčky a sterillujeme 25 minut při 85 stupních C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |22. července 2013
klasika Odpovědět
honzíček |23. května 2013
zajímavé Odpovědět
A |23. května 2013
jako jam Odpovědět
Trudka4 |23. května 2013
Jak to pak chutná ? Jako marmeláda Mňam. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!