Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhelník s oříšky

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnuté případně spařené jáhly nasypeme do osoleného a oslazeného mléka. Zlehka mícháme, na mírném ohni vaříme do změknutí. Ještě do horké hmoty zamícháme oříšky a necháme trochu vychladnout. Pak přidáme žloutky, ušleháme sníh z bílku a opatrně všechno promícháme. Připravenou kaši přeneseme do vymazané zapékací misky, povrch urovnáme, pokryjeme tenkými plátky másla a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!