Staňte se našimi fanoušky na:

Jak na linecké cukroví

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Aby se těsto dobře vypichovalo, formičky musí být suché, občas je lehce vtlačit do mouky. Tvary vypichovat těsně vedle sebe, protože při každém novém hnětení se do zbytku těsta vpracuje další mouka a cukroví už není tak křehké. Těsto se dá místo mouky poprášit najemno mletými mandlemi. Aby těsto při pečení nepraskalo, dá se do trouby hrnek s vodou (pára uzavře póry těsta). Plech během pečení jednotlivých druhů cukroví raději nemýt, jen vytřít ubrouskem. Zabrání se tak případnému připalování cukroví. Cukroví zvláční, když ho uložíme do nádoby spolu s plátkem jablka zabaleným do ubrousku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jííťa |7. prosince 2014
krasne Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
šikovné rady Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super 1** Odpovědět
petrapo |3. prosince 2013
pro letošek už jsem s lineckým skončila, ale ukládám pro další příležitosti ;) Odpovědět
kockaviky |26. listopadu 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
kymlal |22. listopadu 2013
skvělé tipy Odpovědět
Peggy89 |21. listopadu 2013
dobré tipy Odpovědět
Georgina |20. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
lenka.drcmankova |18. listopadu 2013
Zajímavé tipy :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!